Gastronomia, hotelarstwo
Kwalifikacje rynkowe
-
PRK1
-
Obróbka wstępna warzyw i owoców
rynkowa -
Pakowanie posiłków i pomoc w dostarczaniu do odbiorcy
rynkowa -
Przygotowanie kuchni do procesu produkcyjnego i asystowanie w procesie produkcyjnym
rynkowa -
Wstępna i cieplna obróbka mięsa i ryb
rynkowa -
Zmywanie naczyń
rynkowa
-
-
PRK2
-
PRK3
-
PRK4
-
PRK5
-
Cukiernik - dyplom mistrzowski
rynkowa -
Zarządzanie pracą restauracji
rynkowa
-
-
PRK6
-
PRK7
-
PRK8
Kwalifikacje pełne
-
PRKI
-
PRKII
-
Pracownik pomocniczy gastronomii
pełna
-
-
PRKIII
-
Cukiernik
pełna -
Kelner
pełna -
Kucharz
pełna -
Piekarz
pełna
-
-
PRKIV
-
Technik technologii żywności
pełna -
Technik usług kelnerskich
pełna -
Technik żywienia i usług gastronomicznych
pełna
-
-
PRKV
-
PRKVI
-
Gastronomia i hotelarstwo
pełna -
Gastronomia i sztuka kulinarna
pełna -
Gastronomia
pełna -
Technologia i organizacja gastronomii
pełna -
Zarządzanie w sektorze QSR
pełna
-
-
PRKVII
-
Gastronomia - sztuka kulinarna
pełna
-
-
PRKVIII